Research & Development Consultancy

GRA-CV is gespecialiseerd in ondersteuning van bedrijven welke, bij het ontwikkelen en verbeteren van eigen concepten, producten of processen tijdelijk behoefte hebben aan een (technische) partner in de R&D sfeer. Zij kan daarbij een beroep doen op een uitgebreid portfolio in een breed werkveld.

Omdat veel (MKB)bedrijven, vanwege de vaak zeer hoge kosten, niet zelf over een eigen R&D afdeling beschikken biedt ons bureau daarom uitkomst tegen aantrekkelijke voorwaarden. Door onze unieke werkwijze en ervaring kunnen wij uw begrip van 'Out of the box' een fundamentele en structureel andere inhoud geven.

Aanvullend kan een beroep op ons worden gedaan bij de uitvoerring van design- en engineering werkzaamheden. Zo kunnen kleine (proef)serie producties snel door ons worden opgepakt en uitgevoerd. Wij beschikken daartoe over een uitgebreid zakelijk en kostenefficiënt netwerk met een ruim assortiment aan productiemiddelen en gespecialiseerde software*. 

Heeft u behoefte aan (technische) ondersteuning en bent u op zoek naar een betrouwbare R&D partner, of wellicht zelfs een producent, dan zijn wij . Desgewenst werken wij onder een Non Disclosure-Agreement of ZZP met VAR.

Via de logo's links kunt u enkele voorbeelden van productontwikkeling bekijken waarin ons bedrijf een rol heeft gespeeld. Interesse?

Neem dan contact met ons op via 0653 - 76 31 25 of stuur een mail naar info@gra-cv.com

 

Bekijk hier een overzicht van ons portfolio en opdrachtgevers

 

 

*Wij hanteren diverse gespecialiseerde cad-software pakketten w.o: Catia, Pro-E, AC2010 en Rhino4
R&D is: "Creative work undertaken on a systematic basis in order to increase the stock of knowledge, including knowledge of man, culture and society, and the use of this stock of knowledge to devise new applications"In samenwerking met De Wiltfang helpt GRA-CV mee aan de ontwikkeling van tal van producten voor deze gespecialiseerde leverancier van tuinbenodigdheden.

Productontwikkeling tbv Active Kids in Breda.

WOS Systeem is specialist op het gebied van vacuüm- en triltechniek. Graag informeren wij u over de vele toepassingsmogelijkheden voor de diverse branches. En als u na het bekijken van onze site meer informatie wenst of vragen heeft, belt u ons dan op 035 656 1000 . Wij staan u graag te woord.

One Planet Architecture Institute “De enige optie is een verandering in de ruimte van de geest, in de ruimte van het bewustzijn. Het is niet genoeg nieuwe machines te bedenken, nieuwe regels, nieuwe instituties. We moeten een nieuw verstaan ontwikkelen van onze ware bestemming van ons bestaan op deze aarde. Alleen door zo’n fundamentele verschuiving zullen we in staat zijn nieuwe gedragsmodellen te creëren en een nieuwe verzameling van waarden voor de planeet.”

Voois & van Brederode Security Solutions: Tracker box!In samenwerking met een groep MKB specialisten heeft GRA-CV een haalbaarheid- en marketingstudie uitgevoerd in opdracht van het voorburgse bedrijf Dutch Aero Technics, naar een door haar ontwikkelt WIG-concept.

Remmelink Tuinovens: het kook alternatief naast de bar-be-que!

Flightship 8 project. Analyse van transport- en bedrijfsconceptSIMONA is part of the Delft University of Technology and operates an advanced 6-DOF research flight simulator which was designed and built by several groups within the University, in cooperation with partners from government and industry. Read more on the organisation of SIMONA and the simulator it operates.EE-10 Eaglet project.

Wing test facility tbv een serie van vliegtuigvleugelverrmoeiingstesten onder EASA-23 normering.

Interieur delen t.b.v. de Euro-ENAER EE-10 Eaglet [PH-EAG]