Wij zijn Speelbelovend®

Dé verantwoorde basis voor fantasierijk kinderspel!

Breivork

breivok breivork breivork

Werken met de breivork is een genoeglijk en rustgevend werkje voor kleine en grote kinderhanden. Maak mooie dikke vlechten met deze beukenhouten breivork. Voor een mooi resultaat en een lekkere volle vlecht, werk je het best met strengen witte of bont gekleurde wol!

Speelbelovend levert de breivork nu ook met 10 meter gemêleerd gekleurde wol of met 15 m dunnere gemêleerde Filz-it wol. Vorken met wolpakket worden geleverd in transparant tunnelbandfolie inclusief topkaartje.

Beschikbare draadkleurcombinaties zijn:

  • Groen - Blauw - Bordeaux
  • Niet meer leverbaar
  • Oranje gemêleerd
  • Crème - Zand - Camel
  • Niet meer leverbaar
  • Lichtblauw - Donkerblauw - Groen - Turkoois (beperkt leverbaar)

De strengdikte is ongeveer 5 - 7 mm.

De volgorde van de woldraden op de plaatjes komt overeen met de volgorde van opsomming hierboven.

breivorkbreivork

U kunt ook dunnere Filz-it wol kiezen. De draad is dunner en er zit 15 m draad van deze wol in een pakketje. U krijgt geen hele knot, maar de foto geeft de nummers van de kleuren aan waartussen u kunt kiezen.

breivork

Werkbeschrijving

U kunt hier de handleiding downloaden (pdf)

Tip: wanneer je de draad nog 2x extra om de punten draait en de onderste twee draden over de bovenste 2 draden haalt, krijg je een vierkant koord. Dit is voor ongeoefende handen wel wat moeilijker en het is dan misschien makkelijker om een haaknaald te gebruiken. Wanneer je de draad alleen een tweede keer om 1 punt draait en dan de vork een slag draait, krijg je een dunner en strakker vierkant koord.

Hieronder ziet u voorbeelden van armbanden gemaakt van breivorkvlechten afkomstig van NatasHaakt: www.natashaakt.nl

breivork

Bij bestellingen vanaf €75,= (excl BTW) samengesteld uit Breivorken, Reuzenknijpers, Zandzakjes, Zandkammen, Knoopsterren, Tafelpoppenkastjes en Displays is de verzending tot een bepaald volume naar 1 adres binnen Nederland franco! Bij zendingen buiten Nederland of bij hogere verzendkosten wordt bij bestellingen boven €75,= (excl BTW) een bedrag van €8,15 excl BTW op de totale verzendkosten in mindering gebracht.