Wij zijn Speelbelovend®

Dé verantwoorde basis voor fantasierijk kinderspel!

Speelkruk Sebastiaan

Imagine 1 Imagine 1

Speelkruk Sebastiaan


Speelkruk Sebastiaan is ontworpen door GOUDvanHOUT en past goed in het assortiment van Speelbelovend.

De simpele beukenhouten kruk met de hoogte van een melkkrukje heeft sleuven in de poten, waar schuifdelen in geschoven kunnen worden. Deze kunt u als uitbreiding bij de kruk kopen, maar kinderen kunnen naar eigen idee ook eigen schuifdelen van karton of triplex maken. Speelkruk Sebastiaan kan met of zonder uitbreiding in het fantasierijk spel telkens een andere rol toebedeeld krijgen.

GOUDvanHOUT zegt er het volgende over:

...Op het eerste gezicht staat er een kruk in de kamer. De kruk wordt een spoorbrug, een huis of een garage. De schuifdelen tussen de poten zullen in combinatie met de creativiteit en de fantasie van het kind garant staan voor vele uren speelplezier. Door de kruk om te draaien ontstaat er een nieuwe vorm die uitdaagt tot spelen. De kruk is verdwenen en er staat ineens een kasteel..."

Beschrijving

IMAGINE is van beukenhout. Op dit moment is het volgende te bestellen:

  • Basis kruk zonder schuifdelen
  • Uitbreiding 1: 2 schuifdelen met raam, 2 schuifdelen met deur
  • Uitbreiding 2: 2 kasteeldelen met poort, 2 kasteeldelen zonder poort
  • Uitbreiding 3: 1 oprit, 1 trapje

Imagine 1 Imagine 1 Imagine 1 Imagine 1

Speelkruk Sebastiaan voldoet ook aan de Europese richtlijn voor speelgoed en wordt net als het andere speelgoed van Speelbelovend gemaakt binnen een sociale werkomgeving in Nederland.

Let op: Voor de verzendkosten van Speelkruk Sebastiaan geldt een andere regeling dan voor de andere producten van Speelbelovend. Er zijn altijd verzendkosten. Verzendkosten van 1 t/m 3 speelkrukken zijn €8,15 excl BTW.

Om kosten te besparen kan Speelkruk Sebastiaan op verzoek direct naar uw klant worden gestuurd. Naast de verzendkosten €8,15 excl BTW worden dan ook €1,25 excl BTW aan dropshippingskosten in rekening gebracht.

Wanneer u alleen de uitbreidingen los bijbestelt gelden wel dezelfde verzendkostenvergoeding als bij b.v. de reuzenknijpers.