Wij zijn Speelbelovend®

Dé verantwoorde basis voor fantasierijk kinderspel!

Promotieartikel Trígonos

promotieartikel 2 promotieartikel 2 promotieartikel 2

Trígonos

Gezien ons eigen enthousiasme over het constructiemateriaal van Trígonos en omdat dit speelgoed past in de filosofie van Speelbelovend, hebben wij besloten dit speelgoed als promotieartikel op onze website te zetten.

Beschrijving

Stokjes van verschillende lengtes, kleurige lapjes katoen en geometrische blokjes met gaatjes vormen de basis van dit speelgoed.

promotieartikel 2

Jonge kinderen kunnen beginnen met het bouwen van een simpel huisje, waarin zij naderhand zelf kunnen spelen. Met het voortschrijden van de leeftijd en inzicht zullen de constructies ingewikkelder worden. Zo kan met het constructiemateriaal van Trígonos op elke leeftijd weer een nieuwe uitdaging worden aangegaan. Kinderen kunnen samen mogelijkheden zoeken om hun idee vorm te geven.

Met behulp van Trígonos constructiemateriaal ontwikkelen kinderen spelenderwijs hun fantasie, gevoel voor maat, ruimtelijk inzicht en samenwerking met elkaar in een project.

Meer informatie over Trígonos kunt u krijgen bij Peter van den Bosch via: mailtomapadoso@gmail.com. Vanzelfsprekend kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor de eerste informatie.

promotieartikel 2 promotieartikel 2 promotieartikel 2