Wij zijn Speelbelovend®

Dé verantwoorde basis voor fantasierijk kinderspel!

GOUDvanHOUT

Speelbelovend is naast een merk ook de producent en groothandel voor de speelkruk Sebastiaan van het merk van GOUDvanHOUT. Door de jaren heen is een inspirerende samenwerking tussen GOUDvanHOUT en Speelbelovend ontstaan.

Los van de artikelen zoals de speelkrukken, die in de filosofie van Speelbelovend passen, bieden wij u de mogelijkheid om naast ons eigen merk speelgoed als retailer tegelijk ook artikelen van GOUDvanHOUT te bestellen.

Bekijk onderaan deze bladzijde de voorwaarden voor franco verzending.

U kunt binnenkort de volgende GOUDvanHOUT artikelen bij ons bestellen

  • Aftelkalender Elise
  • Hijskraantje Tobias

De aftelkalender Elise is gemaakt van oude vloerdelen. Hoeveel dagen duurt het nog tot mijn verjaardag of totdat Opa en Oma komen? Samen aftellen. Op het vlaggetje kan de gebeurtenis geschreven worden. Elke dag wordt het blikje met het hoogste getal omgedraaid en blijven het aantal dagen tot de gebeurtenis zichtbaar.

promotieartikel promotieartikel

Het Hijskraantje Tobias is gemaakt van beukenhout en kan makkelijk aan een tafelblad bevestigd worden en zo kan van alles opgehesen worden.

Foto's volgen nog.

Beide producten kunnen als brievenbuspakje verstuurd worden

Bij bestellingen vanaf €75,= (excl BTW)is de verzending tot 30 kilo binnen Nederland naar 1 adres franco! Het is handig om van te voren na te vragen wat er uit voorraad leverbaar is. Bij zendingen buiten Nederland wordt bij bestellingen boven €75,= (excl BTW) op de totale verzendkosten een bedrag, gelijk aan de porto van pakketpost (onder 30 kg) binnen Nederland, in mindering gebracht.