Wij zijn Speelbelovend®

Dé verantwoorde basis voor fantasierijk kinderspel!

Houten sierboom

sierboom sierboom

Halffabrikaat houten sierboom van fins berken (70x48 cm). Handig voor tal van toepassingen. Op de seizoenstafel kunt u de boom versieren met seizoensgerelateerde objecten of creaties. U kunt de boom ook gebruiken om artikelen mee te etaleren. Echter een onversierde boom is ook al decoratief. De boom is onbehandeld en kan dus ook nog door kinderen zelf gekleurd worden.

Hieronder vindt u voorbeelden van sierbomen die door kinderen versierd zijn

Met dank aan Berit en Erik!

sierboom sierboom

Met dank aan Roxy en Pandy!

sierboom sierboom

Op verzoek kunt u ook een extra grote boom tot ongeveer 1m 45 laten maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van een grote boom, die voor een speciale gelegenheid werd gemaakt en later als kapstok in een kinderkamer werd gebruikt.

sierboomsierboom

 

Bij bestellingen vanaf €75,= (excl BTW) samengesteld uit Keezborden, Sierbomen, Zandzakjes, Letters, Zakjes met zand, rijst en bonen of Lucettes is de verzending tot 30 kilo binnen Nederland naar 1 adres franco! Bij zendingen buiten Nederland wordt bij bestellingen boven €75,= (excl BTW) op de totale verzendkosten een bedrag, gelijk aan de porto van pakketpost (onder 30 kg) binnen Nederland, in mindering gebracht.