Wij zijn Speelbelovend®

Dé verantwoorde basis voor fantasierijk kinderspel!

Grenen Houten Speelrekken

speelrek speelrek speelrek

De speelrekken zijn gemaakt van blank grenenhout en zijn uit voorraad leverbaar in 2 verschillende uitvoeringen. Speelrek 1 zonder opbergvak en Speelrek 2 met opbergvak.
Wanneer de speelrekken niet meer op voorraad zijn kan de levertijd oplopen tot 12 weken.

  • Een enkel rek (zie foto 1) kan in combinatie met lappen, Reuze Speelknijpers en bijvoorbeeld een boom of struik, een trapleuning of een stoel al een hulpmiddel voor b.v. een hut, poppenkast of winkeltje worden.

  • Er is een beugel leverbaar, die bovenop de ronde dwarsverbinding van het rek kan worden geplaatst. Hieroverheen kunnen met behulp van Reuze Speelknijpers dekens of lappen worden bevestigd, waardoor een rek met een luifel ontstaat. (zie foto 2)

  • Wanneer twee rekken met luifels tegenover elkaar worden geplaatst, ontstaat een 'Speelhuisje'. Een 'huisje' bestaat dus uit 2 rekken en 2 uithoudbeugels. (zie foto3)

Specificaties:

Maten

Opmerking

Hoogte 103 cm  
Breedte 29 cm  
Lengte 100 cm  
Verbindingsbrug hoogte 37 cm Met of zonder opbergvak, naar keuze! 
     
Uitvoeringen  
Rek zonder opbergvak   Speelrek 1
Rek met opbergvak   Speelrek 2
Uithoudbeugel   Per stuk.
Huisje (set)   tweemaal rek 1 of tweemaal rek 2 of een combinatie van rek 1 en 2 en twee maal beugel
     
     

De speelrekken worden als bouwpakket verzonden en zijn gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Het stevigst zijn de rekken natuurlijk als u ze in elkaar schroeft en verlijmt. Het is echter ook mogelijk om de rekken alleen in elkaar te schroeven zodat u ze later weer in een plat pakket kunt opslaan.

Let op: Voor de verzendkosten van de speelrekken geldt een andere regeling dan voor de andere producten van Speelbelovend. Er zijn altijd verzendkosten. Om kosten te besparen kunnen de rekken op verzoek direct naar uw klant worden gestuurd.

            Let op! Speelrekken zijn niet te gebruiken als klimrekken!