Wij zijn Speelbelovend®

Dé verantwoorde basis voor fantasierijk kinderspel!

Geschiedenis en ontstaan van het merk Speelbelovend

De reuzenspeelknijpers, die wij voor het eerst op de kleuterschool van onze zoon zagen, waren met de hand gemaakt. Toen Sinterklaas elke leerling uit de klas een knijper wilde geven, bleek het veel werk om deze knijpers geheel handmatig te maken. Chris Rijff kende de CNC-freesmachine al in 1999 vanuit de luchtvaart en een project was geboren! Al gauw was de vraag te groot om zelf thuis te produceren en Chris ging op zoek naar een mogelijkheid om de knijpers te laten schuren. Bij de Dagbesteding van Sherpa zag hij mogelijkheden om het hele productieproces in samenwerking met de enthousiaste begeleiders door de cliënten te laten uitvoeren. Inmiddels werd er ook ander speelgoed ontwikkeld en zo ontstond het merk Speelbelovend. Door een goede organisatie en begeleiding kan het produceren worden gereguleerd, zodat de cliënten niet onder druk komen te staan. De specifieke capaciteiten van de cliënten worden daar in het productieproces ingezet, waar die capaciteiten het best tot zijn recht komen. Zo draagt ieder zijn steentje bij aan de productie van speelgoed dat later in gewone speelgoedwinkels in binnen- en buitenland wordt verkocht. Dat geeft voldoening aan de cliënten, de begeleiders en aan de mensen achter Speelbelovend. De dagbesteding Sherpa Houtwerk en Textiel werden de eerste productieafdeling van het speelgoed van het merk Speelbelovend en Amerpoort deed nog wat extra schuurwerk. Inmiddels neemt de dagbesteding van Multabedrijven het grootste deel van de productie nu voor zijn rekening, maar een deel wordt nog steeds bij Sherpa Houtwerk en Textiel gemaakt.

Ons speelgoed wordt in Nederland gemaakt en voldoet aan de CE-richtlijnen.

Peter van den Bosch van Mapadoso vertegenwoordigt de artikelen die door Speelbelovend worden geleverd. Wanneer u artikelen van het merk Speelbelovend of de speelkruk Sebastiaan van het merk GOUDvanHOUT alvorens te bestellen toch liever eerst wilt zien, kunt u contact opnemen met Peter van den Bosch via: mailtomapadoso@gmail.com.

Peter van den Bosch is agent van verschillende merken waaronder ook een aantal van onze promotieartikelen als Trígonos en Spinifex Cluster. U kunt de andere merken die door Mapodoso worden vertegenwoordigd vinden op de volgende website:  http://www.mapadoso.com.

U kunt ons natuurlijk ook direct benaderen voor vragen of bestellingen. Dit kunt u via deze website doen of via: 
telefoonnummer 035 - 647 91 55 of een mail sturen naar: speelbelovend@gra-cv.com 


fsc
100% MVO
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

fsc

LEVERINGSVOORWAARDEN/DISCLAIMER

Speelbelovend is een initiatief van GRA-CV, Hilversum.
Ingeschreven als handelsnaam onder kvk: 320.739.77