Wij zijn Speelbelovend®

Dé verantwoorde basis voor fantasierijk kinderspel!

Reuze Speelknijpers

knijper

De Reuze Speelknijper is gemaakt van berkenplex.

Kent u dat? De kinderen willen een hut bouwen in of om huis, maar de gewone wasknijpers blijken te klein! De speciale Reuze Speelknijper, precies op maat om de tafelpoten en leuningen mee te grijpen, is hier speciaal voor ontwikkeld. De Reuze Speelknijper is ook handig voor tal van andere toepassingen bij het spel, maar ook in huis en tuin.

Sommige leuningen zijn te breed om een knijper om te knijpen en de speciale zandzakjes , die zorgen voor verzwaring van een lap op zo'n brede leuning, kunnen hierbij uitkomst bieden.

knijper

Reuze Speelknijpers zijn los te verkrijgen of in setjes van 2 of 3 of 4 speelknijpers.

knijperknijper

Tips

Als uw knijpers vochtig of nat zijn geworden kunnen deze stroef worden en open blijven staan. Om dit probleem tegen te gaan hebben wij een aantal tips voor u!

  • Laat de knijpers eerst goed drogen.

  • Haal de delen van elkaar en schuur de scharnierdelen licht op.

  • Wrijf met de achter kant van een kaars over de bolle of holle kant van de knijper. Meestal helpt dit al voldoende. Licht insmeren met een beetje kaarsvet, vloeibare parafine of teak-olie kan ook. U zult zien dat de knijpers nu weer goed hun werk doen.

Wilt u de knijpkracht van de knijper vergroten?

  • Doe dan een extra o-ring om de knijper!

  • U kunt voor dit doel ook gewone postelastieken gebruiken.

knijper knijper knijper knijper

Bij bestellingen vanaf €75,= (excl BTW) samengesteld uit Reuzenknijpers, Zandzakjes, Zandkammen, Breivorken, Knoopsterren, Tafelpoppenkastjes en Displays is de verzending tot een bepaald volume naar 1 adres binnen Nederland franco! Bij zendingen buiten Nederland of bij hogere verzendkosten wordt bij bestellingen boven €75,= (excl BTW) een bedrag van €8,15 excl BTW op de totale verzendkosten in mindering gebracht.