Wij zijn Speelbelovend®

Dé verantwoorde basis voor fantasierijk kinderspel!

Zandzakjes

Zandzakjes Zandzakjes Zandzakjes

De zakjes zijn standaard gemaakt van ongebleekt en groen katoen. Op verzoek en in overleg kunnen zakjes worden geleverd in andere kleuren, maten en motieven. 

 • De zandzakjes zijn net als de Reuze Speelknijpers  erg handig bij het bouwen van 'hutten' in huis. Bijvoorbeeld: Een zandzakje op een lap over een brede armleuning zorgt ervoor dat de lap beter blijft liggen. Een zandzakje op een smalle richel houdt een lap vast of geeft de knijper houvast. 

 • De zandzakjes kunnen ook in een kleiner bouwwerk gebruikt worden. Ze zijn namelijk makkelijk te stapelen.

 • Ook kunnen ze dienst doen als last in een speelgoedauto, kar of bij een pakhuis.

 • Bij 'winkeltje spelen' transformeren ze moeiteloos tot een zak meel of suiker. In die zin hebben de zandzakjes ook een educatief karakter vanwege het afgemeten gewicht: 1 zakje is 250 gram, 2 zakjes zijn dus 1 pond en 4 zakjes een kilo. De lengte-breedte verhouding is bijna 2 op 1!

 • De zandzakjes worden in setjes van 4 verpakt met een kaartje.

  ZNDZ250w ZNDZ250k Zandzakjes ZNDZ500k 4

  Bij bestellingen vanaf €75,= (excl BTW) samengesteld uit Keezborden, Sierbomen, Zandzakjes, Letters, Zakjes met zand, rijst en bonen of Lucettes is de verzending tot 30 kilo binnen Nederland naar 1 adres franco! Bij zendingen buiten Nederland wordt bij bestellingen boven €75,= (excl BTW) op de totale verzendkosten een bedrag, gelijk aan de porto van pakketpost (onder 30 kg) binnen Nederland, in mindering gebracht.

  Ook bij bestellingen vanaf €75,= (excl BTW) samengesteld uit Zandzakjes, Zandkammen, Reuzenknijpers, Breivorken, Knoopsterren, Tafelpoppenkastjes en Displays is de verzending tot een bepaald volume naar 1 adres binnen Nederland franco! Bij zendingen buiten Nederland of bij hogere verzendkosten wordt bij bestellingen boven €75,= (excl BTW) een bedrag van €8,15 excl BTW op de totale verzendkosten in mindering gebracht.